Το έργο μας είναι η χαρά μας για τη ζωή!

Η εταιρεια ΔΙΑ Χειρός είναι μια ελληνική επιχείρηση στο χώρο της εμπορίας εξεσουαρ. Η παρουσία μας στο χώρο του κοσμήματος ξεκίνησε το 2009 και έχει φυσικό καταστήματα στην περιοχή της Πετρούπολης και με ιστοτοπο www.diaxeiroskosmima.gr. Δημιουργήσαμε μια σειρά υψηλής ποιότητας προϊόντων, με απόλυτο στόχο την χαρά σας και την οικονομική ανακούφιση τους από τα σημεία των καιρών, με τιμές για την αγορά κοσμημάτων που δεν θα μπορούσε κανείς και σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας να τις βρει.

Σήμερα κάνουμε την διαφορά και στην πώληση κοσμημάτων, έχοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την δυναμική, να σας εξυπηρετήσουμε με απίστευτα χαμηλές τιμές, που ξεπερνούν το 40% έκπτωση των σημερινών τιμών του λιανικού εμπορίου. Αυτή είναι και η σημασία αυτής της δημιουργίας του www.diaxeiroskosmima.gr. Αντικείμενο της ιστοσελίδας είναι η αγορά, η ανταλλαγή και η πώληση κοσμημάτων, αξεσουάρ, ρολόγια καθώς και άλλα είδη. Στην πώληση κοσμημάτων αξεσουάρ (και όχι μόνο), δημιουργήσαμε μια πλούσια γκάμα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Βεβαίως θα βρείτε και ρολόγια εξαιρετικής ποιότητας αλλά και ρούχα, τσάντες και ανδρικά αξεσουάρ Χαρακτηριστικό μας σε αυτή την κατηγορία, είναι και πάλι οι πολύ χαμηλές τιμές. Είμαστε έτοιμοι λοιπόν να σας εξυπηρετήσουμε είτε μέσα από το eshop, είτε από το κατάστημα μας.

Επικοινωνία